Tilaisuudet

Toisinaan saattaa tuntua siltä kuin jotain puuttuisi - arjesta, elämästä, meistä itsestämme. Eikä kyse välttämättä ole siitä, että tarvitsisimme lisää samankaltaisia asioita, joita meillä jo on, vaan jotakin puuttuu sisäisestä elämästämme. Onko sisäistä elämää mahdollista syventää niin, että se ylittäisi tason, jolle suurin osa nykyelämästä jää - ja etsiä todellista itseä ja elämämme merkitystä maapallolla? Gurdjieff-seura tarjoaa mahdollisuuksia jakaa tällaisia syvempiä kysymyksiä ja keskustella niistä yhdessä.

Tulossa

Julkinen keskustelutilaisuus 14. kesäkuuta 2023: verkkotapaaminen

Mitä meiltä puuttuu?

…jotakin muuta kuin lisää samanlaisia asioita mitä elämässämme jo on? Kuka minä todella olen, kaikkien arkisten naamioiden takana? Mitä mahdollisuuksia minulla on tavallisen elämän lisäksi – ja miksi ne ovat vain mahdollisuuksia? Millaisia työkaluja näiden mahdollisuuksien tutkimiseen voisi olla? Aitoon kysymykseen voi löytyä vastaus, joka täydentään kysymystä ja auttaa luomaan tietä yhä syvemmälle.

Tervetuloa verkkokeskusteluun keskiviikkona 14. kesäkuuta klo 18.00. Saat liittymislinkin ja lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen gurdjieffsociety.fi@gmail.com

Julkinen keskustelutilaisuus syyskuussa 2023: Avoin yleisötilaisuus (Helsinki)

Menneet tilaisuudet

  • Julkinen keskustelutilaisuus 2019: Avoin yleisötilaisuus (Tampere, Turku, Helsinki)
  • Julkinen keskustelutilaisuus 2018: “Mitä meiltä puuttuu?” (Helsinki)
  • Julkinen keskustelutilaisuus 2017: “Kysymykset” (Helsinki, Turku)